Bjelovarsko domaće vrhnje

Rad sadržava rezultate istraživanja organoleptičkih svojstava, kemijskog sastava i mikrobiološke kvalitete uzoraka domaćeg vrhnja s bjelovarske tržnice. Dobiveni rezultati uspoređeni su s rezultatima sličnih istraživanja drugih autora i s drugih područja. Utvrđena je velika varijabilnost rezultata i...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742565/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 4 ; str. 343-348
Glavni autor: Kirin, Slavko, agronom (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo
LEADER 01333caa a2200301 i 4500
001 NSK01000742565
003 HR-ZaNSK
005 20190701163436.0
007 ta
008 100902s2009 ci ||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000742565 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kirin, Slavko,  |c agronom 
245 1 0 |a Bjelovarsko domaće vrhnje /  |c Slavko Kirin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 8 jed. 
504 |a Summary 
520 |a Rad sadržava rezultate istraživanja organoleptičkih svojstava, kemijskog sastava i mikrobiološke kvalitete uzoraka domaćeg vrhnja s bjelovarske tržnice. Dobiveni rezultati uspoređeni su s rezultatima sličnih istraživanja drugih autora i s drugih područja. Utvrđena je velika varijabilnost rezultata ispitivanih uzoraka, koja uvjetuje nejednoliku kvalitetu domaćeg vrhnja 
653 0 |a Mliječni proizvodi  |a Vrhnje  |a Domaće vrhnje  |a Organoleptička svojstva  |a Kemijski sastav  |a Mikrobiološka kakvoća  |a Varijabilnost 
653 5 |a Hrvatska  |a Bjelovar 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 59 (2009), 4 ; str. 343-348 
981 |b B07/09  |p CRO 
998 |a dalo100902  |c đluo120831  |b mili1907 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/mljekarstvo  |y Mljekarstvo