Zinc binding by lactic acid bacteria
U ovom je radu ispitana sposobnost bakterija mliječne kiseline da vežu znatnu količinu iona cinka iz vodene otopine, što je značajka samo nekih vrsta bakterija.
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000757331/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 4 ; str. 381-388 |
Glavni autor: | Mrvčić, Jasna (-) |
Ostali autori: | Prebeg, Tatjana (-), Barišić, Lidija, inženjerka biokemije, Stanzer, Damir, Bačun-Družina, Višnja, Stehlik-Tomas, Vesna |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
APA stil citiranja
Mrvčić, J., Prebeg, T., Barišić, L., Stanzer, D., Bačun-Družina, V., & Stehlik-Tomas, V. (2009). Zinc binding by lactic acid bacteria: Zinc binding by lactic acid bacteria. Food technology and biotechnology, p. 7.
Chicago stil citiranjaMrvčić, Jasna, Tatjana Prebeg, Lidija Barišić, Damir Stanzer, Višnja Bačun-Družina, and Vesna Stehlik-Tomas. "Zinc binding by lactic acid bacteria: Zinc binding by lactic acid bacteria." 2009: 7.
MLA stil citiranjaMrvčić, Jasna, et al. "Zinc binding by lactic acid bacteria: Zinc binding by lactic acid bacteria." 2009: 7.