Probiotički koncept

Rad se bazira na prikazu objavljenih rezultata znanstvenih istraživanja koja su provedena u Laboratoriju za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000759403/Similar
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
4 (2009), 3/4 ; str. 77-84
Glavni autor: Šušković, Jagoda (-)
Ostali autori: Kos, Blaženka (-), Frece, Jadranka, Beganović, Jasna, Leboš Pavunc, Andreja
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam

APA stil citiranja

Šušković, J., Kos, B., Frece, J., Beganović, J., & Leboš Pavunc, A. (2009). Probiotički koncept: Probiotički koncept : probiotici kao dodaci hrani i probiotici kao bioterapeutici. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam.

Chicago stil citiranja

Šušković, Jagoda, Blaženka Kos, Jadranka Frece, Jasna Beganović, and Andreja Leboš Pavunc. "Probiotički koncept: Probiotički koncept : probiotici kao dodaci hrani i probiotici kao bioterapeutici." 2009.

MLA stil citiranja

Šušković, Jagoda, et al. "Probiotički koncept: Probiotički koncept : probiotici kao dodaci hrani i probiotici kao bioterapeutici." 2009.