|
|
|
|
LEADER |
01026caa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000772210 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120418154012.0 |
007 |
ta |
008 |
110614s2010 ci ||| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000772210
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 63
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pozderović, Andrija
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte graševina /
|c Andrija Pozderović, Anita Pichler, Kristina Paragović, Tihomir Moslavac.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 15 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Membranska filtracija vina
|a Kemijski sastav vina
|
700 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|
700 |
1 |
|
|a Popović, Kristina,
|c prehrambena tehnologinja
|
700 |
1 |
|
|a Moslavac, Tihomir,
|c inženjer prehrambene tehnologije
|
773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 33 (2010), 5 ; str. 74-82
|
981 |
|
|
|b B04/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo110614
|c vol1120416
|