|
|
|
|
LEADER |
01559nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000787111 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120113134001.0 |
007 |
ta |
008 |
111122s2011 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000787111
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 664.64.016
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 616.341:664.6
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 577.112:664.6
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pollak, Lea
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije :
|b doktorski rad /
|c Lea Pollak ; mentorica Duška Ćurić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b L. Pollak,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 160 listova :
|b ilustr u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet.
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 137-153, 160.
|
504 |
|
|
|a Summary: Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients.
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-ROM-u.
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Transglutaminaza
|x Pekarski proizvodi
|x Utjecaj
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Celijakija
|x Prehrana
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1111
|c mzoo120113
|