Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000787111/Similar
Glavni autor: Pollak, Lea (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : L. Pollak, 2011.
Predmet:

APA stil citiranja

Pollak, L. (2011). Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak.

Chicago stil citiranja

Pollak, Lea. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak, 2011.

MLA stil citiranja

Pollak, Lea. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak, 2011.