Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000787119/Details
Glavni autor: Pollak, Lea (-)
Vrsta građe: CD-ROM
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : L. Pollak, 2011.
Predmet:
LEADER 01489nam a2200385 i 4500
001 NSK01000787119
003 HR-ZaNSK
005 20220610103151.0
007 co cg ||||||||
008 111122s2011 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000787119 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 664.64.016  |2 MRF 1998. 
080 |a 616.341:664.6  |2 MRF 1998. 
080 |a 577.112:664.6  |2 MRF 1998. 
080 |a (086)  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pollak, Lea 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije  |h [Elektronička građa] :  |b doktorski rad /  |c Lea Pollak ; mentorica Duška Ćurić. 
260 |a Zagreb :  |b L. Pollak,  |c 2011.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 1 optički disk (CD-R) :  |b u bojama ;  |c 12 cm. 
500 |a Stv. nasl. preuzet s nasl. zaslona. 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2011 
504 |a Bibliografija.. 
504 |a Summary. 
530 |a Dostupno i u tiskanom obliku. 
538 |a Zahtjevi sustava: Pentium 4; Windows XP; Adobe Reader; čitač CD-ROM-a. 
650 7 |a Bezglutenska hrana  |x Kvaliteta  |2 nskps 
650 7 |a Transglutaminaza  |2 nskps 
650 7 |a Celijakija  |x Dijetna terapija  |2 nskps 
776 0 |t Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije 
981 |p CRO  |r HRB2011 
998 |m vško1111  |c mzoo120113