Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000787119/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Pollak, Lea (-) |
Vrsta građe: | CD-ROM |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
L. Pollak,
2011.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Pollak, L. (2011). Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak.
Chicago stil citiranjaPollak, Lea. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak, 2011.
MLA stil citiranjaPollak, Lea. Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije: Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namjenjenih oboljelima od celijakije [Elektronička građa] : doktorski rad. Zagreb: L. Pollak, 2011.