|
|
|
|
LEADER |
01295nam a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000790642 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120117131129.0 |
007 |
ta |
008 |
111216s2011 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000790642
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
|
|
|a 637.525.04
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kos, Ivica
|
245 |
1 |
0 |
|a Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipa svinja :
|b doktorski rad /
|c Ivica Kos ; mentor Romano Božac.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b I. Kos,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a V, 138 listova :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na spor. nasl. str.: Physico-chemical and sensory traits of dalmatian dry-cured ham of different pig genotypes.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2011
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 120-138.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
530 |
|
|
|a Dostupno i na CD-ROM-u.
|
650 |
|
7 |
|a Pršut
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
776 |
0 |
|
|t Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipa svinja
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1112
|c mzoo120117
|