Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipa svinja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790642/Details
Glavni autor: Kos, Ivica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : I. Kos, 2011.
Predmet:
LEADER 01295nam a2200325 i 4500
001 NSK01000790642
003 HR-ZaNSK
005 20120117131129.0
007 ta
008 111216s2011 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000790642 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 637.525.04  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.3)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kos, Ivica 
245 1 0 |a Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipa svinja :  |b doktorski rad /  |c Ivica Kos ; mentor Romano Božac. 
260 |a Zagreb :  |b I. Kos,  |c 2011.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a V, 138 listova :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
500 |a Na spor. nasl. str.: Physico-chemical and sensory traits of dalmatian dry-cured ham of different pig genotypes. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. 
502 |a Agr. fak., Zagreb, 2011 
504 |a Bibliografija: listovi 120-138. 
504 |a Summary. 
530 |a Dostupno i na CD-ROM-u. 
650 7 |a Pršut  |x Kvaliteta  |2 nskps 
776 0 |t Fizikalno-kemijska i senzorna svojstva dalmatinskog pršuta različitih genotipa svinja 
981 |p CRO  |r HRB2011 
998 |m vško1112  |c mzoo120117