|
|
|
|
LEADER |
01079caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000793886 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20170529143520.0 |
007 |
ta |
008 |
120117s2010 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000793886
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 613
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Čukelj, Nikolina
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidant properties of whole grain cereals /
|c Nikolina Čukelj, Dubravka Novotni, Duška Ćurić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Antioksidansi
|a Integralne žitarice
|a Zdravstveni učinci
|
700 |
1 |
|
|a Novotni, Dubravka
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 5 (2010), 1/2 ; str. 18-23
|
981 |
|
|
|b B12/10
|p CRO
|
998 |
|
|
|a aneo120117
|c vol2o121128
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89569
|y Elektronička verzija članka
|