Utjecaj zagrijavanja mlijeka na konzistenciju jogurta

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000825301/Details
Glavni autor: Denona, Ivica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : I. Denona, 1989.
LEADER 00941nam a2200265 i 4500
001 NSK01000825301
003 HR-ZaNSK
005 20121203143410.0
007 ta
008 121203s1989 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000825301 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Denona, Ivica 
245 1 0 |a Utjecaj zagrijavanja mlijeka na konzistenciju jogurta :  |b magistarski rad /  |c Ivica Denona ; [voditelji Silvije Miletić, Mirko Filajdić]. 
260 |a Zagreb :  |b I. Denona,  |c 1989.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 40 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Fakultet poljoprivrednih znanosti, Zavod za mljekarstvo, Zagreb - Šimunska cesta. 
502 |a Fak. polj. znan., Zagreb, 1989. 
504 |a Bibliografija: listovi 39-40. 
981 |p CRO  |r HRB1989 
998 |o dkon1212