|
|
|
|
LEADER |
01265caa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000827255 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130402131129.0 |
007 |
ta |
008 |
121219s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000827255
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 619
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kozačinski, Lidija
|
245 |
1 |
0 |
|a Evaluation of shelf life of pre-packed cut poultry meat /
|c Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila Fleck, Zvonimir Kozačinski, Ivana Filipović, Mario Mitak, Mario Bratulić and Tomislav Mikuš.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 33 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Piletina
|a Razgradnja mesa
|a Rok trajanja
|a Uporabni vijek
|a Skladištenje
|a Mikrobiološka kakvoća
|
700 |
1 |
|
|a Cvrtila, Željka
|
700 |
1 |
|
|a Kozačinski, Zvonimir
|
700 |
1 |
|
|a Filipović, Ivana,
|c veterinarka
|
700 |
1 |
|
|a Mitak, Mario
|
700 |
1 |
|
|a Bratulić, Mario
|
700 |
1 |
|
|a Mikuš, Tomislav
|
773 |
0 |
|
|t Veterinarski arhiv (Tisak)
|x 0372-5480
|g 82 (2012), 1 ; str. 47-58
|
981 |
|
|
|b B01/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino121219
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=114861
|y Elektronička verzija članka
|