Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000831356/Similar
Glavni autor: Hackenberger, Dubravka (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : D. Hackenberger, 1980.

APA stil citiranja

Hackenberger, D. (1980). Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger.

Chicago stil citiranja

Hackenberger, Dubravka. Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger, 1980.

MLA stil citiranja

Hackenberger, Dubravka. Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger, 1980.