Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000831356/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Hackenberger, Dubravka (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
D. Hackenberger,
1980.
|
APA stil citiranja
Hackenberger, D. (1980). Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger.
Chicago stil citiranjaHackenberger, Dubravka. Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger, 1980.
MLA stil citiranjaHackenberger, Dubravka. Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu: Utjecaj proteinske komponente na promjene viskoziteta gelatiniziranog škroba u brašnu : magistarski rad. Zagreb: D. Hackenberger, 1980.