|
|
|
|
LEADER |
01198caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000837672 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130425111123.0 |
007 |
ta |
008 |
130325s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000837672
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Marenčić, Dejan,
|c agronom
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of pre-slaughter rest period on some physicochemical properties of simmental beef /
|c Dejan Marenčić, Ante Ivanković, Vinko Pintić, Nikolina Kelava Ugarković, Tomislav Jakopović.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Junad
|a Simentalsko govedo
|a Kvaliteta mesa
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Ivanković, Ante,
|c agronom
|
700 |
1 |
|
|a Pintić, Vinko
|
700 |
1 |
|
|a Kelava Ugarković, Nikolina
|
700 |
1 |
|
|a Jakopović, Tomislav,
|c agronom
|
773 |
0 |
|
|t Stočarstvo (Zagreb)
|x 0351-0832
|g 66 (2012), 4 ; str. 253-262
|
981 |
|
|
|b B02/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino130325
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=143748
|y Elektronička verzija članka
|