The influence of processing on physico-chemical parameters, phenolics, antioxidant activity and sensory attributes of elderberry (Sambucus nigra L.) fruit wine
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863184 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 9-13 |
Glavni autor: | Elez Garofulić, Ivona (-) |
Ostali autori: | Kovačević Ganić, Karin (-), Galić, Ivana, biotehnologinja, Dragović-Uzelac, Verica, Savić, Zvonimir, agronom |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: