The influence of processing on physico-chemical parameters, phenolics, antioxidant activity and sensory attributes of elderberry (Sambucus nigra L.) fruit wine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863184
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
7 (2012), Spec. Iss. ; str. 9-13
Glavni autor: Elez Garofulić, Ivona (-)
Ostali autori: Kovačević Ganić, Karin (-), Galić, Ivana, biotehnologinja, Dragović-Uzelac, Verica, Savić, Zvonimir, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka