The influence of processing on physico-chemical parameters, phenolics, antioxidant activity and sensory attributes of elderberry (Sambucus nigra L.) fruit wine

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000863184/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
7 (2012), Spec. Iss. ; str. 9-13
Glavni autor: Elez Garofulić, Ivona (-)
Ostali autori: Kovačević Ganić, Karin (-), Galić, Ivana, biotehnologinja, Dragović-Uzelac, Verica, Savić, Zvonimir, agronom
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01491caa a2200313 i 4500
001 NSK01000863184
003 HR-ZaNSK
005 20150114111612.0
007 ta
008 131122s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000863184 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Elez Garofulić, Ivona 
245 1 4 |a The influence of processing on physico-chemical parameters, phenolics, antioxidant activity and sensory attributes of elderberry (Sambucus nigra L.) fruit wine /  |c Ivona Elez Garofulić, Karin Kovačević Ganić, Ivana Galić, Verica Dragović-Uzelac, Zvonimir Savić. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, from 20th to 23rd September 2011. 
504 |a Bibliografija: 24 jed. 
653 0 |a Sambucus nigra L.  |a Bazga  |a Vino od bobica bazge  |a Fizikalno-kemijska svojstva  |a Polifenoli  |a Antioksidacijsko djelovanje  |a Antioksidansi 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin 
700 1 |a Galić, Ivana,  |c biotehnologinja 
700 1 |a Dragović-Uzelac, Verica 
700 1 |a Savić, Zvonimir,  |c agronom 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 9-13 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a sapo131122 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123081  |y Elektronička verzija članka