|
|
|
|
LEADER |
01491caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000863184 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150114111612.0 |
007 |
ta |
008 |
131122s2012 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000863184
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Elez Garofulić, Ivona
|
245 |
1 |
4 |
|a The influence of processing on physico-chemical parameters, phenolics, antioxidant activity and sensory attributes of elderberry (Sambucus nigra L.) fruit wine /
|c Ivona Elez Garofulić, Karin Kovačević Ganić, Ivana Galić, Verica Dragović-Uzelac, Zvonimir Savić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
500 |
|
|
|a 7th International Congress of Food Techologists, Biotechnologists and Nutritionists, Opatija, from 20th to 23rd September 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 24 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Sambucus nigra L.
|a Bazga
|a Vino od bobica bazge
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Polifenoli
|a Antioksidacijsko djelovanje
|a Antioksidansi
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević Ganić, Karin
|
700 |
1 |
|
|a Galić, Ivana,
|c biotehnologinja
|
700 |
1 |
|
|a Dragović-Uzelac, Verica
|
700 |
1 |
|
|a Savić, Zvonimir,
|c agronom
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 7 (2012), Spec. Iss. ; str. 9-13
|
981 |
|
|
|b B10/12
|p CRO
|
998 |
|
|
|a sapo131122
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=123081
|y Elektronička verzija članka
|