Importance of salt content reduction in bakery products

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869100/Details
Matična publikacija: Annual ... of the Croatian Academy of Engineering
(2010/2011) ; str. 213-219
Glavni autor: Ugarčić-Hardi, Žaneta (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 00763caa a2200241 i 4500
001 NSK01000869100
003 HR-ZaNSK
005 20141201145322.0
007 ta
008 130520s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000869100 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Ugarčić-Hardi, Žaneta 
245 1 0 |a Importance of salt content reduction in bakery products /  |c Žaneta Ugarčić-Hardi. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 24 jed. 
653 0 |a Redukcija soli  |a Pekarski proizvodi  |a Sadržaj soli 
773 0 |t Annual ... of the Croatian Academy of Engineering  |x 1332-3482  |g (2010/2011) ; str. 213-219 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a rpeo140203