Brašno - kruh '01, Opatija, 14. - 17. 11. 2001.

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000329844
Glavni autor: Ugarčić-Hardi, Žaneta (Editor)
Ostali autor: International Congress Flour - Bread (-), Prehrambeno tehnološki fakultet. Katedra za tehnologiju proizvodnje i prerade brašna (Osijek), Croatian Congress of Cereal Technologists
Ostali autori: Lasztity, Radomir (-), Revay, T., Tomoskozi, S., Strelec, Ivica, Pavlinić, Iva, Vitale, Ljubinka, Weipert, Dorian, Kuleš, Mirko, Koceva Komlenić, Daliborka, Kuleš, Anđa, Jukić, Marko, biotehnolog, Sabo, Mirjana, Jurković, Zorica, Drezner, Georg, Peršurić, Đordano, Kovačević, Damir, agroekonom, Kordić, J., Pavlović, Boško, biotehnolog, Kovacs, E. T., Schoenlechner, Regine, Hackenberger, Dubravka, Turk, Irena, Mastilović, M., Popov, S., Psodorov, Đorđe, Davidović, Snežana, Sekulić, Radosav, Račić, P., Magdić, Damir, Horvat, Daniela, Šimić, Gordana, Krešić, Greta, Dragović-Uzelac, Verica, Saftić, Marta, Blažević, Nikola, kemičar, Halt, Marija, Čota, Augustin, Šeruga, Bernarda, Budžaki, S., Pitlik, N., Andrašek, Darinka, Banović, Mara, inženjerka prehrambene tehnologije, Kreft, Ivan, Modic, M., Stopar, K., Bonafaccia, G., Ikeda, S., Ikeda, K., Zhang, Zengqiang, Wang, Chao-yang, Reiter, E., Zweytick, G., Jurackova, K., Berghofer, E., Tomas, Srećko, Planinić, Mirela, Velić, Darko, Dukić, Branimir, Novak, N., tehnolog, Nilsson, G., Česen, M., Salopek, Zdravko, inženjer strojarstva, Novoselić, Dario
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: eng
Impresum: Osijek : Faculty of Food Technology University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, Department of Flour Production and Processing Technology, [2002.]
Predmet:

NSK Zatvoreno spremište

Signatura: 687.188
Primjerak #1
Dostupno

NSK Spremište arhivskih primjeraka

Signatura: A 687.188
Primjerak #1
Nije za posudbu