Identification of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria using FTIR spectroscopy and artificial neural networks

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869505/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 4 ; str. 399-405
Glavni autor: Dziuba, Bartlomiej (-)
Ostali autori: Nalepa, Beata (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01066caa a2200277 i 4500
001 NSK01000869505
003 HR-ZaNSK
005 20150918115349.0
007 ta
008 130520s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000869505 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a 54  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Dziuba, Bartlomiej 
245 1 0 |a Identification of lactic acid bacteria and propionic acid bacteria using FTIR spectroscopy and artificial neural networks /  |c Bartłomiej Dziuba and Beata Nalepa. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 33 jed. 
653 0 |a Bakterije mliječne kiseline  |a FTIR spektroskopija  |a Infracrvena spektroskopija  |a Fourierova transformacija  |a Neuronske mreže 
700 1 |a Nalepa, Beata 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 4 ; str. 399-405 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a rpeo140206 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=139044  |y Elektronička verzija članka