Influence of Mixing Speed on Dough Microstructure and Rheology

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000888050/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
51 (2013), 4 ; str. 509-519
Glavni autor: Codinǎ, Georgiana Gabriela (-)
Ostali autori: Mironeasa, Silvia (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00987caa a2200265 i 4500
001 NSK01000888050
003 HR-ZaNSK
005 20141006115114.0
007 ta
008 141006s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000888050 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Codinǎ, Georgiana Gabriela 
245 1 0 |a Influence of Mixing Speed on Dough Microstructure and Rheology /  |c Georgiana Gabriela Codinǎ, Silvia Mironeasa. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 52 jed. 
653 0 |a Pšenično brašno  |a Tijesto  |a Brzina miješanja  |a Mikrostruktura  |a Reološka svojstva  |a Mixolab  |a Utrošak energije 
700 1 |a Mironeasa, Silvia 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 51 (2013), 4 ; str. 509-519 
981 |b B06/13  |p CRO 
998 |a luko141006 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=169431  |y Elektronička verzija članka