|
|
|
|
LEADER |
01038naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000899771 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150428145858.0 |
007 |
ta |
008 |
150223s2013 ci | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000899771
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Pogačić, Tomislav
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobni sastav kefirnih zrna /
|c Tomislav Pogačić, Sanja Šinko, Šimun Zamberlin, Dubravka Samaržija.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 84 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary
|
653 |
|
0 |
|a Mliječni proizvodi
|a Kefir
|a Kefirna zrna
|a Molekularne metode
|a Mikrobne zajednice
|
700 |
1 |
|
|a Šinko, Sanja
|
700 |
1 |
|
|a Zamberlin, Šimun
|
700 |
1 |
|
|a Samaržija, Dubravka
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 1 ; str. 3-14
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150223
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=144661
|y Elektronička verzija članka
|