|
|
|
|
LEADER |
01273naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000900025 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20190318163739.0 |
007 |
ta |
008 |
150225s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000900025
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Barać, Miroljub B.
|
245 |
1 |
0 |
|a Primary proteolysis of white brined goat cheese monitored by high molarity Tris buffer SDS- PAGE system /
|c Miroljub B. Barać, Milenko Smiljanić, Mirjana B. Pešić, Sladjana P. Stanojević, Snežana T. Jovanović, Ognjen D. Maćej.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 35 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Kozji sir
|a Bijeli sir
|a Zrenje sira
|a Salamura
|a Proteoliza
|a Elektroforeza
|a Puferi
|
700 |
1 |
|
|a Smiljanić, Milenko,
|c inženjer tehnologije
|
700 |
1 |
|
|a Pešić, Mirjana B.
|
700 |
1 |
|
|a Stanojević, Slađana
|
700 |
1 |
|
|a Jovanović, Snežana
|
700 |
1 |
|
|a Maćej, Ognjen D.
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 63 (2013), 3 ; str. 122-131
|
981 |
|
|
|b B09/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a milo150225
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=156982
|y Elektronička verzija članka
|