|
|
|
|
LEADER |
01269naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000929649 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160406124353.0 |
007 |
ta |
008 |
160406s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000929649
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Paveljšek, Diana
|
245 |
1 |
0 |
|a PCR verification of microplate phenotypic system identification for LAB from traditional Western Balkan raw milk cheeses /
|c Diana Paveljšek, Aljoša Trmčić, Biljana Hacin, Irena Rogelj.
|
246 |
3 |
|
|a Polymerase chain reaction
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 31 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ovčji sir
|a Sirovo mlijeko
|a Tradicionalni sir
|a Zrenje sira
|a Bakterije mliječne kiseline
|a Fenotipska identifikacija
|a Polimerazna lančana reakcija
|
653 |
|
5 |
|a Slovenija
|a Hrvatska
|a BiH
|a Srbija
|
700 |
1 |
|
|a Trmčić, Aljoša
|
700 |
1 |
|
|a Hacin, Biljana
|
700 |
1 |
|
|a Rogelj, Irena
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 64 (2014), 4 ; str. 245-253
|
981 |
|
|
|b B05/14
|
998 |
|
|
|a milo160406
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191963
|y Elektronička verzija članka
|