|
|
|
|
LEADER |
01054naa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000930441 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20160413144735.0 |
007 |
ta |
008 |
160413s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000930441
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Rysha, Agim
|
245 |
1 |
0 |
|a Sensory properties and chemical composition of Sharri cheese from Kosovo /
|c Agim Rysha, Frane Delaš.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 27 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Ovčje mlijeko
|a Kravlje mlijeko
|a Sir
|a Šarski sir
|a Sir u salamuri
|a Senzorska svojstva
|a Kemijski sastav
|a Poljoprivredna gospodarstva
|a Industrijska proizvodnja
|
653 |
|
5 |
|a Kosovo
|
700 |
1 |
|
|a Delaš, Frane
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 64 (2014), 4 ; str. 295-303
|
981 |
|
|
|b B05/14
|
998 |
|
|
|a milo160413
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=191975
|y Elektronička verzija članka
|