Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000956219/Similar
Ostali autori: Rako, Ante, agronom (Dissertant), Kalit, Samir (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2016.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909

APA stil citiranja

Rako, A., & Kalit, S. (2016). Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Rako, Ante, and Samir Kalit. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb, 2016.

MLA stil citiranja

Rako, Ante, and Samir Kalit. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb, 2016.