Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000956219/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Rako, Ante, agronom (Dissertant), Kalit, Samir (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2016.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:155909 |
APA stil citiranja
Rako, A., & Kalit, S. (2016). Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb.
Chicago stil citiranjaRako, Ante, and Samir Kalit. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb, 2016.
MLA stil citiranjaRako, Ante, and Samir Kalit. Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja: Utjecaj sastava ovčjeg mlijeka na proteolitičke i teksturne promjene bračkog sira tijekom zrenja : doktorski rad = Effect of sheep's milk composition on proteolytic and textural changes during ripening of Brač cheese : doctoral thesis. Zagreb, 2016.