Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000970089/Details
Ostali autori: Tomašević, Marina, enologinja (Dissertant), Kovačević Ganić, Karin (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2017.
Predmet:
Online pristup: Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
LEADER 01518nam a2200349 i 4500
001 NSK01000970089
003 HR-ZaNSK
005 20210521155321.0
007 ta
008 170802s2017 ci d m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)000970089 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 663.12  |2 2011 
080 1 |a 663.25  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Tomašević, Marina,  |c enologinja  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip :  |b doktorski rad = Influence of oenological practices on the aroma composition of Pošip wine : doctoral thesis /  |c Marina Tomašević ; mentor, supervisor Karin Kovačević Ganić. 
246 3 1 |a Influence of oenological practices on the aroma composition of Pošip wine 
260 |a Zagreb,  |c 2017. 
300 |a 155 listova :  |b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. 
504 |a Bibliografija: listovi 145-155, [157-159]. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Pošip (vino)  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Vinski kvasci  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Fermentacija  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Kovačević Ganić, Karin  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsik1708  |c mzoo1905  |c sdii2105 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190  |y Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip