|
|
|
|
LEADER |
01518nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000970089 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20210521155321.0 |
007 |
ta |
008 |
170802s2017 ci d m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000970089
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.12
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 663.25
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Tomašević, Marina,
|c enologinja
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip :
|b doktorski rad = Influence of oenological practices on the aroma composition of Pošip wine : doctoral thesis /
|c Marina Tomašević ; mentor, supervisor Karin Kovačević Ganić.
|
246 |
3 |
1 |
|a Influence of oenological practices on the aroma composition of Pošip wine
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2017.
|
300 |
|
|
|a 155 listova :
|b graf. prikazi (djelomice u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 145-155, [157-159].
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Pošip (vino)
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Vinski kvasci
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Fermentacija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Kovačević Ganić, Karin
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsik1708
|c mzoo1905
|c sdii2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622190
|y Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
|