|
|
|
|
LEADER |
01209naa a2200337 i 4500 |
001 |
NSK01000985874 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180209152044.0 |
007 |
ta |
008 |
180207s2015 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000985874
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Mirecki, Slavko
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Production technology and some quality parameters of Njeguši cheese /
|c Slavko Mirecki, Nikola Popović, Neven Antunac, Nataša Mikulec, Dijana Plavljanić.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 22 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Sir
|a Proizvodnja sira
|a Tradicionalna proizvodnja
|a Ovčje mlijeko
|a Kemijski sastav
|a Senzorska svojstva
|a Kvaliteta sira
|
653 |
|
5 |
|a Crna Gora
|
700 |
1 |
|
|a Popović, Nikola,
|c biotehnolog
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Antunac, Neven
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Mikulec, Nataša
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Plavljanić, Dijana
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 65 (2015), 4 ; str. 280-286
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B08/15
|
998 |
|
|
|a mamo1802
|a dald1802
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/148188
|y Elektronička verzija članka
|