|
|
|
|
LEADER |
01379nam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001020020 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211116161943.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
190208s2019 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001020020
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 663.81.08
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Popović, Kristina,
|c prehrambena tehnologinja
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije :
|b doktorska disertacija /
|c Kristina Popović ; mentor Anita Pichler.
|
260 |
|
|
|a Osijek,
|c 2019.
|
300 |
|
|
|a 162 lista :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2019.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 142-160.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Sok od aronije
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kromatografija
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Reverzna osmoza
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Nanofiltracija
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Pichler, Anita
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio1902
|c sdio2111
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669
|