Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001020020/Details
Ostali autori: Popović, Kristina, prehrambena tehnologinja (Dissertant), Pichler, Anita (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2019.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669
LEADER 01379nam a2200349 i 4500
001 NSK01001020020
003 HR-ZaNSK
005 20211116161943.0
006 m q d
007 ta
008 190208s2019 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001020020 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 663.81.08  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Popović, Kristina,  |c prehrambena tehnologinja  |4 dis 
245 1 0 |a Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije :  |b doktorska disertacija /  |c Kristina Popović ; mentor Anita Pichler. 
260 |a Osijek,  |c 2019. 
300 |a 162 lista :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm +  |e 1 optički disk (CD-R) 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2019. 
504 |a Bibliografija: listovi 142-160. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Sok od aronije  |x Analiza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kromatografija  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Reverzna osmoza  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Nanofiltracija  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Pichler, Anita  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)  |4 dgg 
998 |m vsio1902  |c sdio2111 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669