Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001020020/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Popović, Kristina, prehrambena tehnologinja (Dissertant), Pichler, Anita (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Osijek,
2019.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669 |
APA stil citiranja
Popović, K., & Pichler, A. (2019). Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek.
Chicago stil citiranjaPopović, Kristina, and Anita Pichler. Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek, 2019.
MLA stil citiranjaPopović, Kristina, and Anita Pichler. Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek, 2019.