Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001020020/Similar
Ostali autori: Popović, Kristina, prehrambena tehnologinja (Dissertant), Pichler, Anita (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Osijek, 2019.
Predmet:
Online pristup: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070669

APA stil citiranja

Popović, K., & Pichler, A. (2019). Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek.

Chicago stil citiranja

Popović, Kristina, and Anita Pichler. Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek, 2019.

MLA stil citiranja

Popović, Kristina, and Anita Pichler. Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije: Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije : doktorska disertacija. Osijek, 2019.