Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva
Zbog bolje učinkovitosti i sigurnosti potreba za enantiomerno čistim kiralnim spojevima u stalnom je porastu, pogotovo u farmaceutskoj industriji. Da bi se te potrebe zadovoljile potrebne su nove, učinkovitije i jeftinije ali i ekološki prihvatljive metode njihove priprave. U skladu s tim veliku je...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029094 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 3/4 ; str. 70-77 |
Glavni autori: | Hanousek-Čiča, Karla (Author), Mrvčić, Jasna, Stanzer, Damir, Jakovljević, Tamara, Radojčić Redovniković, Ivana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.11 Hrčak |