Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva
Zbog bolje učinkovitosti i sigurnosti potreba za enantiomerno čistim kiralnim spojevima u stalnom je porastu, pogotovo u farmaceutskoj industriji. Da bi se te potrebe zadovoljile potrebne su nove, učinkovitije i jeftinije ali i ekološki prihvatljive metode njihove priprave. U skladu s tim veliku je...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001029094/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 13 (2018), 3/4 ; str. 70-77 |
Glavni autori: | Hanousek-Čiča, Karla (Author), Mrvčić, Jasna, Stanzer, Damir, Jakovljević, Tamara, Radojčić Redovniković, Ivana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.13.3-4.11 Hrčak |
APA stil citiranja
Hanousek-Čiča, K. (2019). Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva: Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva [Elektronička građa]. Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online), p. 3.
Chicago stil citiranjaHanousek-Čiča, Karla. "Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva: Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva [Elektronička građa]." 2019: 3.
MLA stil citiranjaHanousek-Čiča, Karla. "Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva: Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva [Elektronička građa]." 2019: 3.