Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001034094/Similar
Ostali autori: Vojvodić Cebin, Aleksandra (Dissertant), Komes, Draženka (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2019.
Predmet:

APA stil citiranja

Vojvodić Cebin, A., & Komes, D. (2019). Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Vojvodić Cebin, Aleksandra, and Draženka Komes. Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.

MLA stil citiranja

Vojvodić Cebin, Aleksandra, and Draženka Komes. Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.