Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001034094/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Vojvodić Cebin, Aleksandra (Dissertant), Komes, Draženka (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2019.
|
Predmet: |
APA stil citiranja
Vojvodić Cebin, A., & Komes, D. (2019). Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaVojvodić Cebin, Aleksandra, and Draženka Komes. Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.
MLA stil citiranjaVojvodić Cebin, Aleksandra, and Draženka Komes. Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina: Oligosaharidi iz sekundarnih biljnih sirovina : izdvajanje, karakterizacija i primjena u razvoju funkcionalnih konditorskih proizvoda : doktorski rad = Oligosaccharides from secondary raw materials of plant origin : isolation, characterization and implentation in the development of functional confectionery products : doctoral dissertation. Zagreb, 2019.