Influence of different pig genotype on aroma, colour and fatty acid composition of smoked dry-cured ham

The aim of this study was to determine the influence of different genotypes of pigs ((Landrace x large Yorkshire) x Duroc (LYD) and Black Slavonian (BS) pig) on the colour, fat content and fatty acid composition of smoked dry-cured ham and identify volatile aroma-active compounds. The fat content wa...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001061072
Matična publikacija: Meso (Online)
21 (2019), 6 ; str. 548-561
Glavni autori: Marušić, Nives, inženjerka prehrambene tehnologije (Author), Poljanec, Ivna, Vidinski, Petra, Novina, Katarina, Medić, Helga
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.21.6.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.21.6.4
Hrčak