|
|
|
|
LEADER |
01757nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01001070853 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211217152231.0 |
007 |
ta |
008 |
200731s2020 ci ad m 000 0dhrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001070853
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 664.66
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613.29
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Drakula, Saša
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti :
|b doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation /
|c Saša Drakula ; mentor, supervisor Mirjana Hruškar.
|
246 |
3 |
1 |
|a Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2020.
|
300 |
|
|
|a 270 str. :
|b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 244-266.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
650 |
|
7 |
|a Bezglutenska hrana
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Kruh
|x Tehnološke inovacije
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Obogaćeni proizvodi od žitarica
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Prehrambeni aditivi
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Hruškar, Mirjana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
998 |
|
|
|m vsio2007
|c sdio2112
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993405
|y Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti
|