Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001070853/Details
Ostali autori: Drakula, Saša (Dissertant), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2020.
Predmet:
Online pristup: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti
LEADER 01757nam a2200361 i 4500
001 NSK01001070853
003 HR-ZaNSK
005 20211217152231.0
007 ta
008 200731s2020 ci ad m 000 0dhrv
035 |a (HR-ZaNSK)001070853 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 1 |a 664.66  |2 2011 
080 1 |a 613.29  |2 2011 
080 1 |a (043)  |2 2011 
100 1 |a Drakula, Saša  |4 dis 
245 1 0 |a Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti :  |b doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation /  |c Saša Drakula ; mentor, supervisor Mirjana Hruškar. 
246 3 1 |a Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life 
260 |a Zagreb,  |c 2020. 
300 |a 270 str. :  |b ilustr. u bojama, graf. prikazi (pretežno u bojama) ;  |c 30 cm. 
502 |a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. 
504 |a Bibliografija: str. 244-266. 
504 |a Summary. 
650 7 |a Bezglutenska hrana  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Kruh  |x Tehnološke inovacije  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Obogaćeni proizvodi od žitarica  |v Disertacije  |2 nskps 
650 7 |a Prehrambeni aditivi  |v Disertacije  |2 nskps 
700 1 |a Hruškar, Mirjana,  |c inženjerka prehrambene tehnologije  |4 ths 
710 2 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)  |4 dgg 
998 |m vsio2007  |c sdio2112 
856 4 1 |u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993405  |y Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti