Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001070853/Similar |
---|---|
Ostali autori: | Drakula, Saša (Dissertant), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (Thesis advisor) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb,
2020.
|
Predmet: | |
Online pristup: |
Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti |
APA stil citiranja
Drakula, S., & Hruškar, M. (2020). Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb.
Chicago stil citiranjaDrakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.
MLA stil citiranjaDrakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.