Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001070853/Similar
Ostali autori: Drakula, Saša (Dissertant), Hruškar, Mirjana, inženjerka prehrambene tehnologije (Thesis advisor)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb, 2020.
Predmet:
Online pristup: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti

APA stil citiranja

Drakula, S., & Hruškar, M. (2020). Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb.

Chicago stil citiranja

Drakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.

MLA stil citiranja

Drakula, Saša, and Mirjana Hruškar. Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti: Razvoj bezglutenskoga kruha poboljšanje arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljenje trajnosti : doktorski rad = Development of gluten free bread with enhanced aroma, increasednutritive value and prolonged shelf life : doctoral dissertation. Zagreb, 2020.