Bioactivity of cod and chicken protein hydrolysates before and after in vitro gastrointestinal digestion

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078295/Holdings
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
55 (2017), 3 ; str. 360-367
Glavni autori: Jamnik, Polona (Author), Istenič, Katja, Koštomaj, Tatjana, Wulff, Tune, Geirsdóttir, Margrét, Almgren, Annette, Jónsdóttir, Rósa, Kristinsson, Hordur G., Undeland, Ingrid
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka