Molekularna identifikacija kvasaca iz svježeg mlijeka i tradicionalno proizvedenog svježeg sira
Kvasci su česti zagađivači mliječnih proizvoda, međutim, koriste se i kao starter kulture za poboljšavanje svojstava finalnog proizvoda. Njihova prisutnost u povećanom broju može prouzročiti nepoželjne promjene mliječnih proizvoda, kao što su neugodan miris, okus i izgled. Klasična identifikacija kv...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084122 |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarska stanica (Online) 51 (2020), 6 ; str. 605-610 |
Glavni autori: | Zadravec, Manuela (Author), Jaki Tkalec, Vesna, Furmeg, Sanja, Kiš, Maja, inženjerka bioprocesnog inženjerstva, Mitak, Mario, Mikuš, Tomislav |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.46419/vs.51.6.4 Hrčak |