Molekularna identifikacija kvasaca iz svježeg mlijeka i tradicionalno proizvedenog svježeg sira

Kvasci su česti zagađivači mliječnih proizvoda, međutim, koriste se i kao starter kulture za poboljšavanje svojstava finalnog proizvoda. Njihova prisutnost u povećanom broju može prouzročiti nepoželjne promjene mliječnih proizvoda, kao što su neugodan miris, okus i izgled. Klasična identifikacija kv...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084122
Matična publikacija: Veterinarska stanica (Online)
51 (2020), 6 ; str. 605-610
Glavni autori: Zadravec, Manuela (Author), Jaki Tkalec, Vesna, Furmeg, Sanja, Kiš, Maja, inženjerka bioprocesnog inženjerstva, Mitak, Mario, Mikuš, Tomislav
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.46419/vs.51.6.4
Hrčak