Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli
Cilj ovog rada je validacija roka trajnosti proizvoda sa smanjenim udjelom soli i korištenjem zamjene za sol, s obzirom na njegovu mikrobiološku stabilnost. Mikrobiološke analize su provedene na Kranjskoj kobasici koja je predstavnik skupine polutrajnih kobasičarskih proizvoda. Kontrolni uzorak je p...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084140/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Veterinarska stanica (Online) 51 (2020), 4 ; str. 375-385 |
Glavni autori: | Zemljak, Lidija (Author), Ranilović, Jasmina, Zuber, Andreja-Đurica, Popijač, Vesna, Kozačinski, Lidija, Madić, Josip |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.46419/vs.51.4.7 Hrčak |
APA stil citiranja
Zemljak, L. (2020). Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]. Veterinarska stanica (Online), p. 1.
Chicago stil citiranjaZemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]." 2020: 1.
MLA stil citiranjaZemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]." 2020: 1.