Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli

Cilj ovog rada je validacija roka trajnosti proizvoda sa smanjenim udjelom soli i korištenjem zamjene za sol, s obzirom na njegovu mikrobiološku stabilnost. Mikrobiološke analize su provedene na Kranjskoj kobasici koja je predstavnik skupine polutrajnih kobasičarskih proizvoda. Kontrolni uzorak je p...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084140/Similar
Matična publikacija: Veterinarska stanica (Online)
51 (2020), 4 ; str. 375-385
Glavni autori: Zemljak, Lidija (Author), Ranilović, Jasmina, Zuber, Andreja-Đurica, Popijač, Vesna, Kozačinski, Lidija, Madić, Josip
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.46419/vs.51.4.7
Hrčak

APA stil citiranja

Zemljak, L. (2020). Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]. Veterinarska stanica (Online), p. 1.

Chicago stil citiranja

Zemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]." 2020: 1.

MLA stil citiranja

Zemljak, Lidija. "Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli: Mikrobna stabilnost kobasičarskih proizvoda sa smanjenim udjelom soli [Elektronička građa]." 2020: 1.