Reološke karakteristike majoneze s mješavinom suncokretovog i lanenog ulja

Mjerenja reoloških karakteristika hrane važna su u prehrambenoj industriji gdje se pomoću reoloških parametara dobije informacija o kvaliteti gotovog proizvoda. U ovom radu istraživan je utjecaj parametara procesa homogenizacije (brzina rotora, vrijeme homogenizacije) na reološka svojstva majoneze s...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084843
Matična publikacija: Meso (Online)
22 (2020), 3 ; str. 209-217
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šubarić, Drago, Kare, Monika, Grgić, Štefica
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.22.3.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.22.3.3
Hrčak