Reološke karakteristike majoneze s mješavinom suncokretovog i lanenog ulja
Mjerenja reoloških karakteristika hrane važna su u prehrambenoj industriji gdje se pomoću reoloških parametara dobije informacija o kvaliteti gotovog proizvoda. U ovom radu istraživan je utjecaj parametara procesa homogenizacije (brzina rotora, vrijeme homogenizacije) na reološka svojstva majoneze s...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084843 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 3 ; str. 209-217 |
Glavni autori: | Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šubarić, Drago, Kare, Monika, Grgić, Štefica |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.3.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.22.3.3Hrčak