Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze
Reološka mjerenja su vrlo važna u prehrambenoj industriji kao sredstvo za fizičku karakterizaciju sirovine prije prerade, za poluproizvode tijekom proizvodnje i za gotovu hranu. U ovom radu istraživan je utjecaj vrste meda, brzine rotora i vremena homogenizacije na reološka svojstva majoneze s medom...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001131002 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 23 (2021), 2 ; str. 146-154 |
Glavni autori: | Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šubarić, Drago, Babić, Jurislav, Ivković, Tina |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.23.2.2 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.23.2.2Hrčak