Utjecaj vrste meda i homogenizacije na reološka svojstva majoneze

Reološka mjerenja su vrlo važna u prehrambenoj industriji kao sredstvo za fizičku karakterizaciju sirovine prije prerade, za poluproizvode tijekom proizvodnje i za gotovu hranu. U ovom radu istraživan je utjecaj vrste meda, brzine rotora i vremena homogenizacije na reološka svojstva majoneze s medom...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001131002
Matična publikacija: Meso (Online)
23 (2021), 2 ; str. 146-154
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Šubarić, Drago, Babić, Jurislav, Ivković, Tina
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.23.2.2
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.23.2.2
Hrčak