Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane

Reološka mjerenja su vrlo važna u prehrambenoj industriji kao sredstvo za fizičku karakterizaciju sirovine prije prerade, za poluproizvode tijekom proizvodnje i za gotovu hranu. U ovom radu istraživan je utjecaj sastojaka i procesnih parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001061091
Matična publikacija: Meso (Online)
21 (2019), 2 ; str. 170-179
Glavni autori: Moslavac, Tihomir, inženjer prehrambene tehnologije (Author), Babić, Jurislav, Marković, Tanja, prehrambena tehnologinja, Mrgan, Ana, Konjarević, Anastazija
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.21.2.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.21.2.4
Hrčak