Razvoj enzimskog potencijala različitih namjenskih sorti ječma tijekom slađenja

Razvoj enzimske aktivnosti zrna ječma tijekom procesa slađenja je jedno od ključnih zbivanja kojom se osigurava zadovoljavajuća tehnološka kvaliteta slada. Brojna istraživanja su provedena na ovu temu kojima je ustanovljeno da se najbolji rezultati vezani za razvoj enzimskog potencijala zrna osigura...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094846
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
43 (2020), 6 ; str. 22-31
Glavni autori: Krstanović, Vinko (Author), Havlik, Igor, Mastanjević, Krešimir, Lalić, Alojzije, Mastanjević, Kristina
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.43.6.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.43.6.3
Hrčak