Selection of autolytic lactic acid bacteria as potential adjunct cultures to accelerate ripening of white-brined cheeses

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001095273/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 4 ; str. 320-330
Glavni autori: Dalca, Selime Hazır (Author), Şimşek, Ömer, Gursoy, Oguz, Yilmaz, Yusuf, prehrambeni tehnolog
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01167naa a2200313 i 4500
001 NSK01001095273
003 HR-ZaNSK
005 20210324092356.0
007 ta
008 210324s2018 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001095273 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Dalca, Selime Hazır  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Selection of autolytic lactic acid bacteria as potential adjunct cultures to accelerate ripening of white-brined cheeses /  |c Selime Hazır Dalca, Ömer Şimşek, Oguz Gursoy, Yusuf Yilmaz. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Sir u salamuri  |a Zrenje sira  |a Autoliza  |a Bakterije mliječne kiseline  |a Lactobacillus plantarum 
700 1 |a Şimşek, Ömer  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Gursoy, Oguz  |4 aut 
700 1 |a Yilmaz, Yusuf,  |c prehrambeni tehnolog  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 4 ; str. 320-330  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B10/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/206626  |y Elektronička verzija članka