|
|
|
|
LEADER |
01271naa a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01001121505 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20211221100203.0 |
007 |
ta |
008 |
211221s2019 ci d | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001121505
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 613
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Čošić, Zrinka
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje /
|c Zrinka Čošić, Maja Repajić, Zdenka Pelaić, Sandra Pedisić, Branka Levaj.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 26-28.
|
504 |
|
|
|a Abstract.
|
653 |
|
0 |
|a Krumpir
|a Nutritivni sastojci
|a Prerada krumpira
|a Fitokemikalije
|a Zdravlje
|
700 |
1 |
|
|a Repajić, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pelaić, Zdenka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Pedisić, Sandra
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Levaj, Branka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Glasnik zaštite bilja
|x 0350-9664
|g 42 (2019), 6 ; str. 20-28
|w nsk.(HR-ZaNSK)000013458
|
776 |
0 |
|
|a Čošić, Zrinka
|t Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje
|w nsk.(HR-ZaNSK)001060312
|
981 |
|
|
|b B09/19
|
998 |
|
|
|b dalo2112
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/231144
|y Elektronička verzija članka
|