|
|
|
|
LEADER |
01389naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001128392 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220217140332.0 |
007 |
ta |
008 |
220217s2019 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001128392
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Marušić, Nives,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Differentiation of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of smoked dry-cured ham by quality parameters /
|c Nives Marušić Radovčić, Ana Mikulić, Martina Turk, Helga Medić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 8-9.
|
653 |
|
0 |
|a Suhomesnati proizvodi
|a Dimljeni pršut
|a Karbonili
|a Tekstura
|a Boja
|a Oksidacija masnih kiselina
|
700 |
1 |
|
|a Mikulić, Ana,
|c prehrambena inženjerka
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Turk, Martina
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Medić, Helga
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 14 (2019), 1/2 ; str. 4-9
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707192
|
776 |
0 |
|
|a Marušić, Nives
|t Differentiation of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of smoked dry-cured ham by quality parameters
|w nsk.(HR-ZaNSK)001079516
|
981 |
|
|
|b B12/19
|
998 |
|
|
|b gtao2202
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/224617
|y Elektronička verzija članka
|