A practical application of sensory and rheological measurement in the development of fish pâté quality attributes

The flavor and texture of fish pâté are the most important attributes for consumers. The aim of the study was to analyze and compare commercial fish pâté with a laboratory prototype by combining sensory and rheological measurements. Quantitative Descriptive Analysis and Texture profile were establis...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128664/Holdings
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
15 (2020), 3/4 ; str. 147-151
Glavni autori: Ranilović, Jasmina (Author), Bebek, Josip, Tomić-Obrdalj, Helena, Gajari, Davorka, Cvetković, Tanja
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.3-4.1
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.3-4.1
Hrčak