Djelovanje probiotičkih bakterija iz fermentiranog kozjeg i kravljeg mlijeka na Campylobacter jejuni, Serratia marcenses i Staphylococcus aureus

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000242135/Details
Glavni autor: Pavlović, Hrvoje (-)
Ostali autori: Hardi, Jovica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2003.
Predmet:
LEADER 01189nam 2200361 i 4500
001 ZAG01000242135
003 HR-ZaZAG
008 100515s2003 ci |||| | ||| 0|hrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000242135 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Pavlović, Hrvoje 
245 1 0 |a Djelovanje probiotičkih bakterija iz fermentiranog kozjeg i kravljeg mlijeka na Campylobacter jejuni, Serratia marcenses i Staphylococcus aureus :  |b magistarski rad /  |c Hrvoje Pavlović ; voditelj dr. J. Hardi. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2003. 
300 |a 111 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm. 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Biotehnologija 
500 |a Datum obrane: 14. srpnja 2003 
504 |a Bibliografija: str. 92-100 
653 |a probiotik 
653 |a fermentacija 
653 |a kozje mlijeko 
653 |a kravlje mlijeko 
653 |a antimikrobna aktivnost 
653 |a Campylobacter jejuni 
653 |a Serratia marcenses 
653 |a Staphylococcus aureus 
700 1 |a Hardi, Jovica 
OWN |a PBF 
SRC |a PBF 
876 |a 7M/03 
886 0 |2 unimarc  |b 00967iam0 2200289 4500