|
|
|
|
LEADER |
01160nam 2200337 i 4500 |
001 |
ZAG01000242803 |
003 |
HR-ZaZAG |
008 |
100515s2006 ci |||| | ||| 0|hrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000242803
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Mihaljević-Herman, Vesna
|
245 |
1 |
0 |
|a Praćenje kvalitete zamrznutog ambalažiranog pekarskog proizvoda tijekom skladištenja = Monitoring the quality of frozen packed bakery products during storage :
|b magistarski rad /
|c Vesna Mihaljević-Herman ; voditelj dr. K. Berković.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2006.
|
300 |
|
|
|a 146 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 06.10.2006
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 135-142
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a laminati
|
653 |
|
|
|a pekarski proizvodi
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a kvaliteta
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aeureus
|
700 |
1 |
|
|a Berković, Katarina
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
SRC |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 16M/06
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00937iam0 2200265 4500
|