|
|
|
|
LEADER |
01196nam a2200337 i 4500 |
001 |
ZAG01000549666 |
003 |
HR-ZaZAG |
005 |
20121121130124.0 |
008 |
121121s2011 ci df 000 0dhrv d |
035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000549666
|
040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
100 |
1 |
|
|a Pollak, Lea
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients :
|b doktorska disertacija /
|c Lea Pollak ; voditelj dr. D. Ćurić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
300 |
|
|
|a 160 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD-rom
|
500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
500 |
|
|
|a Datum obrane: 11.07.2011
|
500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 137-153
|
504 |
|
|
|a Kazalo
|
653 |
|
|
|a celijakija
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a bezglutenska dijeta
|
653 |
|
|
|a transglutaminaza
|
653 |
|
|
|a kakvoća proizvoda od žitarica
|
700 |
1 |
|
|a Ćurić, Duška
|
OWN |
|
|
|a PBF
|
876 |
|
|
|a 5D/11
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|