Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549666/Details
Glavni autor: Pollak, Lea (-)
Ostali autori: Ćurić, Duška (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
LEADER 01196nam a2200337 i 4500
001 ZAG01000549666
003 HR-ZaZAG
005 20121121130124.0
008 121121s2011 ci df 000 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000549666 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Pollak, Lea 
245 1 0 |a Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije = Adding of transglutaminase and its effect on the quality of cereal products intended for nutrition of celiac disease patients :  |b doktorska disertacija /  |c Lea Pollak ; voditelj dr. D. Ćurić. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 160 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD-rom 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Datum obrane: 11.07.2011 
500 |a Prehrambena tehnologija 
504 |a Bibliografija: str. 137-153 
504 |a Kazalo 
653 |a celijakija 
653 |a gluten 
653 |a bezglutenska dijeta 
653 |a transglutaminaza 
653 |a kakvoća proizvoda od žitarica 
700 1 |a Ćurić, Duška 
OWN |a PBF 
876 |a 5D/11 
886 0 |2 unimarc