Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000549993/Similar
Glavni autor: Šarić, Goran (-)
Ostali autori: Vahčić, Nada (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
med

APA stil citiranja

Šarić, G., & Vahčić, N. (2011). Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.].

Chicago stil citiranja

Šarić, Goran, and Nada Vahčić. Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.

MLA stil citiranja

Šarić, Goran, and Nada Vahčić. Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey: Flavonoidi u medu - udjel i promjene tijekom skladištenja te njihov utjecaj na antioksidacijska svojstva meda = Flavonoids in honey - content and changes during storage and their impact on antioxidative activity of honey : doktorska disertacija. Zagreb: [s.n.], 2011.